bra spel

Bra spel

Zombie invasion

Dayz,Rust,Project Zomboid, Ja en massa titlar som alla gamers känner till. Men dessa spel titlar är inte vilka titlar som helst dem här titlarna handlar om zombie apokalypser. Om ni frågar mig om dessa spel tycker jag dem är ganska fjantiga. Och med det menar jag att det var roligt i början men sen blev spelen bara sämre och sämre. Men det finns ett zombie spel jag gillar och det är dayz standalone, yep jag skämtar inte. Men det är så actionfyllt när man beger sig till elektro och du har en M14 på din rygg. Någon stans i stan hör du ett svagt skott av en M16. ditt blod börjar att rusa i kroppen. i det här tillfället är du låg på mat du är redo att göra vad som helst för att få lite mat. Och plus en M16 hade du inte tackat nä till. Det är sånt här som får mig att älska dayz att göra dina egna historier hur några banditer satte handfängelse på dig och senare skött dig i huvudet som om banditerna var som två bödlar.

Bra spel

här kommer vi tipsa om bra spel som är värt att testa om det låter som ett spel du skulle gilla så kanske du köper det :)

 

 

 

 

Minecraft

Ett väldigt bra och trevligt spel det roliga är att man hittar saker som man gillar lite extra mycket vissa fastnar för att döda varandra medans andra fastnar för redstone byggnader som ska gör ditt "liv" i minecraft lättare